Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny låga


Det brinner
en låga

Så låt ej
kväva den

Den är du
som fladdrar
i vinden.

Om regnet kommer
så bli ej rädd
ta en vän i handen
och bränn er fram
låt dej bli ledd

Flamma stolta
brinn, brinn
elden omformas
en ny låga
vinn, vinn
du livet
våga.




Fri vers av Det nakna sanna!
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-29 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som en viskning,,öm och uppmuntrande
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Det nakna sanna!