Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tog ett tag

att hitta mig själv

och förstå

att där finns kvarhållna frågor




Fri vers av Connie
Läst 269 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-29 16:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket bra ordat om att göra upp med sig själv /kram
2014-10-01

  Petter Wingren
Starkt porträtt. Kvarhålla frågor, låt dom flyga fritt, ge dom vingar...
2014-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2014-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det brukar göra det...
2014-09-29

    AgnesKenshin
men vad tur att du (till slut) gjorde det!
2014-09-29

  Lars Hedlin
JA samma här ...Och visst är det underbart när man väl gjort det!?
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie