Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränt barn

vi har dansat hela kvällen
och min kropp kräver din
men att gå hem med dej
är att leka med elden
jag vet det så väl

ändå säger jag ja
och på vägen hem
vill du tända en bengal
jag får elden mitt i handen
sönderbränt kött

det är så fruktansvärt ironiskt att jag nästan börjar tro på en högre makt




Fri vers (Fri form) av insertnamehere
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-29 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere