Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad du vill

du vill ha allt
som du inte kan röra vid
du vill ha sylvassa kanter
och glödgad metall
krossat glas och frätande syra
men du gör mej mjuk
ofarlig
medgörlig
och du kan röra mej
bäst du vill

den här kärleken
blir min död




Fri vers av insertnamehere
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-26 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere