Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det vara!


Låt dig gå sönder
kasta dig ut,
och sprick i tusen bitar.

Det som var där i
kommer aldrig låta dig bli
något annat än vi.

När skärvorna sprids för vinden
något nytt kan ta form
som vi inte vet något om.

Gråt och skrik
eller skratta av glädje
för det är livet
vill jag medge

Vem är du
att limma och laga
när bakgrunden säger:
låt det vara!




Fri vers av Det nakna sanna!
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-29 17:48



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Tänkvärt.
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Det nakna sanna!