Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njuz

hong kong
king kong
ebola
es de

lugn och ro
marsbo
Obama

Ku Klux Klan
Tyskland
blank

lite påhittat
lite sant
ingen

inget intressant
ändå
kallas det nyheter










Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-19 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP