Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissekerar

Kniven som skär

Huvud som blir hemlöst

Jag skär allt djupare

 

Dissekerar

 

Det var inte hos mig

problemet satt

men det är ju så dags nu




Fri vers av Connie
Läst 307 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-09-29 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha!! Så här känner jag angående någon just nu!! Underbart!! :)
2014-10-06

  angela Täubert fd Jansson VIP
Huvudlöst!!!!!
2014-10-01

  Lehva VIP
Häftig bild. Och text:-)
2014-09-30

  L.byström
Intressanta bilder..bra.
2014-09-30

  Lars Hedlin
Smärta!
2014-09-30

    Dan Myrbeck
Stark. Otäck. Sann.
2014-09-30

  Ingrid Trolle
Kniven är inte
det bästa vapnet
Röntgen för din raka rygg
Felfri.
Magnetröntgen för ditt huvud
Felfritt.
Smärtfritt
Oblodigt
Rekommenderas varmt!
2014-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Ibland måste man stanna upp och granska noga!
2014-09-30

  WyS VIP
Starka bilder....och känslor.

2014-09-30

  Angel of love
Gör det ordentligt från början.
Du målar fantastiska bilder.
2014-09-30

    Erika H
Varför skrapa när man skära? Gräva djupt och finna. Skatter eller sönderslipade diamanter. Likheter i olikheter eller bara tomhet.
Bilden är underbar. Hemlöshet... huvudlöshet... slapphet och rött och stilla.
Men du är inte stilla. Under ytan finns sprittande liv och dina texter är underbara att läsa.
2014-09-29

    AgnesKenshin
Oj då, så kan det vara. Men lite våld kanske också behövs ibland.
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie