Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ensamhetens rening

 

Jag ser genom de kroppar

som leker i lusten

jag tar mig fram

söker deras händer

men finner inget begär

som fångar mig

 

Ingen står Mig naken vid

bara ängslan skaver i mig

ingen känsla finner sanningen

i nattens frågor lyssnar inga svar

drömmens ljus låter förbli

jag blir kvar i min retning

i ensamhetens rening.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-30 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP