Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Off.on.shutdown.


Ett vandrande frågetecken genom livets krökar
hör hur fast car lyckas framkalla salta droppar
inom mig finns ett stort lock som behöver lyftas

hur?
vem?

säg det.
om det lyftes skulle allt blända
som solen genom sura moln.

mina moln är trasiga.
önskar att du kunde hämta mig.
lyfta mig.
ta på mig.
beröra mig.
vara intim med min själ.

få mig att fungera.

igen.




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-30 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP