Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skydd av natten

törs jag säga ditt namn

 

När dagen gryr försvinner du

 

För då tar jag på mig skyddsutrustningen

som skyddar mig mot att känna det mitt hjärta vet 




Fri vers av Connie
Läst 312 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-10-01 03:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att bygga murar och ta på masker, det är vi människor bra på...fin text...
2014-10-03

  Lars Hedlin
En stark känsla!
2014-10-01

    Dan Myrbeck
Berörande och bra.
2014-10-01

  Ingrid Trolle
Berörande och
vackert skaldat.
Kramar <3
2014-10-01

  louisegirl
Berör..<3
Bra skrivet!
2014-10-01

    AgnesKenshin
mmm, bygga murar runt sitt hjärta, för att slippa känna det hjärtat känner.. man är visst lite knäpp:)
2014-10-01

    ej medlem längre

Rader som berör ... mig ...
2014-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om längtan och saknad!
2014-10-01

  Petter Wingren
Svårt att älska envägs
2014-10-01

  Angel of love
Berörande text. Men igenkännande med.
2014-10-01

  Magica VIP
Berörande.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie