Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknadskunskap






Kalhygge ger föryngringsyta

Så Bra!

Kapa alla Storföretag och Koncerner
Med en Duns

Och låt Småföretag och Närproducenter
Komma fram och börja
bestämma.

Ingen bra idé?

Tja,låt någon klia sig
i huvudet
Forska i 20 år

Få Nobelpriset

Eller hamna som Expert
På något Konglomerat

Vi andra får klara oss bäst
Nog ändå
bland
Kaffeskvättar.Pensions
Premieförslag

Och Nedläggnings
Drabbad Landsbygd.

Tids nog snurrar Jorden
vidare
På sina egna Premisser

Liten skall bli Stor
Tappa napp

Och börja
Bestämma

Över oss andra

Med fallskärm
istället för blöja
påsatt

Någons älskade
Barnbarn

Hur blev det så?















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-01 09:52



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken bra och tänkvärd text du skrivit!
2014-10-01

  i af apa
ja hur blev det så...
en fråga som berör,
tack för teXten!
2014-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP