Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så som tanter gör


lisbet på mitt jobb
tror att hon är agneta sjödin
letar hjärtan vart hon går
postar nätet fullt med kärlek
så som tanter gör

idag hittade jag ett hjärta
i min mens

undrar om de kallar mig agneta
om jag fotar min binda
och delar på facebook
till allmän beskådan

varsågod världen:
här kommer lite kärlek




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-11-21 10:53



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Utsökt uppbindande
samhälls-iakttagande
med humor av hög
-sta bisarra
klass!
;)
2024-04-16

  aol
Haha gillas mycket vilken ironi,
2018-01-20

    ej medlem längre
navelskådning i genomskådning
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP