Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

främling för hela världen


glömskans monster
suddar mer och mer
det som är du
förvandlas

dimmiga konturer
skuggiga gestalter
när du tittar över axeln

hur länge känner du igen
dig själv

främling för din spegelbild
och för
hela världen

all mark
blir okänd mark


bredvid står någon
tittar på
aldrig känt sig så hjälplös
aldrig behövt vara till så mycket hjälp

vet inte
hur man gör




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-25 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP