Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkelgång


barnet i mig måste

växa upp
ta sig samman

ta hand om nya barn
låta dem bli trygga vuxna
som aldrig behöver fundera på
varför det är så svårt
att gå vidare




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-25 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP