Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#tävlingpåpoeter.se


skapandets hemma är inte kroppens

hur länge kan en musa
förbli en musa,
ett paradis förbli
ett paradis?

tankarna är fortfarande klara här

vågar aldrig göra detta verkligt,
till ett "hemma"

rädd att konturerna suddas ut

rädd att paradiset upphör att vara
paradis

skapandets hemma är inte kroppens




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-27 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP