Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#tävlingpåpoeter.se


det finns inte rum för mig

jag är ingen tesked
ingen futtig deciliter eller kaffekopp

jag är så mycket mer
en hel jävla ocean

jag får inte plats här




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-27 15:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
i ungdomen bodde jag i sthlm på gotlandsgatan 58 nb till vänster och hade decilitermåttet till det mesta. den var även min kaffekopp.
2018-02-27

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Det är väl att ta i.Börja med ett litermått.
Rolig text.Skön sommar. TBG.
2017-05-27

    ej medlem längre
Håller med föregående talare!
2017-05-27

  BenGust VIP
Friheten är bara skenbar. Alla kollar av alla och låsningar uppstår. Vi blir således begränsade. Spontanitet var det mer av förr. Det kan jag lova dig.
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP