Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#sommarpåpoeter.se


avslut

din närvaro

har format stora delar

av mitt liv

även när du funnits

på avstånd

har du alltid just funnits

det tycks mig obegripligt

att det inte alltid

kommer vara så




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-24 20:16



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vilket avslut!

mycket fin dikt..
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP