Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ordlek


Ätnad

Som en synpunkt i den daggiga daggens daggighet
är min levnad ett levandes levnadhet ett jätteproblem.
Är min ätandes ätnad en ätnad-enhet?
Blir jag så proportionerligt proppad,
av proppens program?
Och ser jag problemet

I att ej komma fram…….?




Fri vers (Fri form) av Peter Boman
Läst 293 gånger
Publicerad 2014-10-01 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman