Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du ser på

Att se in i dina ögon utan stirra

det finns harmlös kärlek 

utan uns av drama

 

Låt ingen komma dig närmare

än vad du tål

 

Var inte orolig

Jag ska inte älska med dig

när du ser på




Fri vers av Connie
Läst 250 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-01 15:07



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Älskar texten och särskilt sista stycket. Dom är många...som är rädda för närhet...
2014-10-02

  Hans Christian
Ja, käraste Connie. Om jag så bara hade 10 % av din fantasi och skaparkraft så skulle jag vara nöjd.
Om slutstrofen kan jag rabbla upp det ena adjektivet efter det andra. Inget står upp mot detta slut: " Var inte orolig - Jag skall inte älska med dig -
när du ser på "
Det känns som jag sett in i dessa ögon!
- Mästerligt??

2014-10-01

  Petter Wingren
Gillar det skumma slutet
2014-10-01

  Lars Hedlin
I längtan bor känslan!
2014-10-01

    Dan Myrbeck
Svårtolkat slut....
2014-10-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
:)
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie