Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hen han hon den eller?


Könsnoterat!

Hur skall jag riktigt veta vad alla könen heta
när hen är någonhannan och honhen han försvann han?
Därför är nu bönen.
En jämlikhet åt stönen.




Bunden vers (Rim) av Peter Boman
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-01 15:56



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Hahaha, härligt kul och med en skön bild. Ja ordet tycker jag personlig man kan skippa (i alla fall till mist 99%)
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman