Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnlek

Min kropp är strålningsförgiftad
radioaktiv
Den här kärleken har en
halveringstid

på minst en livstid för mig.

Och allt som kommer att
födas ur mig
kommer att vara missbildat
deformerat

av osynliga efterverkningar.


Så jag stänger kärleken inne bakom
järn och betong
och hoppas att framtiden inte
borrar sig in.






Fri vers av enjolive
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-01 22:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag gillar mutationsliknelsen. och att begrava sig själv i en slutförvaring.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive