Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som ger

Er glädje var inte forcerad
naturliga vindar blåste

ni behövde inte säga
vi har lycka

det bara fanns där
i era hjärtan som var varma emot varandra

ut spreds luft av kärlek
inte den mest ensamma kunde sucka

inspirerande och gedigen
sjöngs er kärlek till oss andra

ni bjöd livet på en dans
det var overkligt fint

Blomstring av det ädla
ger föda av en låga

känslan av ett saknat hopp
ersattes av lite solsken

ni höll varandras händer
ni flätades samman till vad kärlek faktiskt är

ge till er själva och dem omkring
genom er lycka fick ni andra också att skina

kärlek var ni
och kärlek ger liv




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-01 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94