Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dröm

Jag såg dig i min dröm

dina ögon lyste likt bärnsten

reflekterade alla mina drömmar

Din varma hud mot min

dina läppars våta längtan

kysste bort allt mitt motstånd


Våra kroppars spjuveraktiga lek

likt ett elektriskt kopplingsschema

Svart=0 – Brown=1 – Grön/gul PE, G?


Plötsligt exploderar allt

Jag borde vetat bättre

vad hade jag på jorden att göra?

 

Din förbannade jordfelsbrytare

väckte mig ur min dröm

Nu kan jag inte somna om!




Fri vers av Connie
Läst 291 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-10-02 02:26



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket bra skrivet.
2014-10-03

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet.
2014-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Även om man kan somna om , så är det ju inte säkert att drömmen återkommer...kul berättat...
2014-10-03

  Lars Hedlin
En innerliga dröm..att minnas starkt :)
2014-10-02

    Dan Myrbeck
Ojdå, tala om överraskningsknorr!
2014-10-02

  louisegirl
Härlig dröm..;)
Bra förmedlat!
2014-10-02

  Onomatoprofet VIP
Ta en kopp kammomil te ;-)
landa ner en stund, även fåglar måste vila upp sig
2014-10-02

    ej medlem längre
Låter som en härlig dröm.
2014-10-02

  Ingrid Trolle
Elektringcitet, som Tage Danielsson sa'
det är något konstigt med de' :)
En ljuv dröm som exploderar
i ett uppvaknande.
Du har mycket på jorden att
göra Connie.
2014-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Vem vill inte explodera i detta sammanhang?
2014-10-02

    ej medlem längre

Dragningskraft,
magnetism, elektricitet och du ...
2014-10-02

    ej medlem längre
Men var det inte en ganska härlig dröm att vakna till? ;)
2014-10-02

  UllaBritta
Du undrar. Vad du har på jorden att göra. Jo Connie, det är ju för att få uppleva det som du så vackert har beskrivit i din dikt.
2014-10-02

  Angel of love
När kraftfältet drar kroppar emot varandra är det svårt att stå emot.
2014-10-02

    ej medlem längre
Det är besvärligt det där med (Elektrisitet)
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie