Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara bli trasig och våt i din mun





Kan du komma hit
Ta tåget
Kanske flyga
Bara en sekund
Eller två
Kliva in i min hall
Trycka upp mig mot väggen
Kyssa mig trasig
I din mun
Låta mig smaka din saliv
För första gången
Sedan lämna mig där
Trasig och våt




Fri vers av Tess74
Läst 191 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-02 10:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så jäkla starkt APPLÅD!
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74