Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober, Manson och tomma gator, det är min melodi





Oktober ligger kall utanför mitt fönster
Där jag ligger i soffan
På tredje våningen och fryser

Jag lyssnar på Marilyn Manson
Och låter mitt vemodshjärta spela ballader
I min kropp
Där du borde vandra hit och dit

Men ingen når mig
Ingen ser det jag behöver

Och jag går på mina tomma gator
Där jag gått så många gånger förr
Lyssnar på mina andetag som skriker
Men jag vet inte om nån lyssnar
För vålnaden i mig har tystnat

Han är en skugga i min bakgrund
Där vattenpölarna hopar sig
Och dränker mitt hjärta

Allting går sönder
I små små bitar
Molekyler av mig dansar ovanför mitt huvud
Och Manson sjunger för mig

"We have no future
Heaven wasnt made for me
We burn ourselves to hell
As fast as it can be
And i wish that i could be the king
Then i´d know that i am not alone"

Förstår du vad jag säger?
Hör du melodin
Eller ska jag sätta kniven i ditt hjärta
Vrida om
Och låta dig förblöda inför öppen publik

(Jag skrattar och visslar en melodi)




Fri vers av Tess74
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-02 16:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra i text och ton!
2014-10-02

    ej medlem längre
Gillar denna!
2014-10-02

  Hon kallar sig poet VIP
skapar bilder, känns lite som man får gå med dig där för en stund, genom texten
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74