Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi baka en Nutellakaka?




Vill du ha mig
I slitna joggingskor
Svettiga t-shirts med Guns n Roses tryck

Vill du ha mig i svart hatt
Lånad kavaj
Och mörka boots

Vill du ha mig med sjal på huvudet
Blå jeansjacka
Och gula converse

Eller vill du ha mig naken
I min egna hud
Med Nutella på

Kom då!
Vi kan baka en kaka
I varsitt förkläde




Fri vers av Tess74
Läst 237 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-02 17:09



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
hurra grattis placerat!
2014-10-07

    Bo Malte
ja...jag vill ha dig...*L*
2014-10-03

  Ponkla
Riktigt "In your face"! Bra skrivet!
2014-10-02

  Teresia Ridell
Lättsamt, lekfullt med en ömsinthet om att bli älskad.. Fint !
2014-10-02

  Lars Hedlin
Rakt på starkt och bra :)
2014-10-02

    ej medlem längre
Like this Nudetella!
2014-10-02

  Hon kallar sig poet VIP
personlig och rak text...från Miss Nutella
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74