Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Vindstilla

en sen septemberdag

vattnet spegelblankt
bergen upp och ner

fleecefilten runt benen
solen leker tafatt
björken svagt gulnad

två fyllda kaffekoppar

en bävers idoga
arbete hörs i viken

samtalet flyter lätt
om orden i boken

ringblommans flikar lyser
i vasen på ett köksbord

en utbytt lins
du ser den orangea färgen klart

svänger benen över sängkanten
tar rullatorn

går från rum till rum
målmedvetet
säger nu är det träningsdags

en signal
maten på väg

glada röster
och du ler

när vi åker

© Eva Langrath




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-02 19:23



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvligt skaldat
2014-10-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-04

  Lärling
Underbart beskrivet!
2014-10-04

  Palett
En fin bild av en stund av dagen !!
2014-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
O, en sån fin text...
2014-10-03

    eva m h
Fin livsbetraktelse
2014-10-03

  Ljusletaren
Fin bild och en fin text som jag gillar verkligen/ kram
2014-10-03

  Peter Olausson VIP
fin text!
2014-10-02

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-10-02

  Heikki Hellman
En blid vacker situationbild
2014-10-02

  Teresia Ridell
Mjuk, varm och vacker livsskildring.
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP