Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få vara sej själv


Tänk Om...

Tänk om jag var en ballong full av helium,
skulle du hålla fast eller släppa snöret så jag kan sväva fritt i vinden?

För att få vara mej själv behöver jag sinnesro, tillit och trygghet.
Tänk om jag hade det.

Den friheten som målas utanför ramen,
styrkan att välta murarna.
Att kunna bygga broar som håller en evighet.

Tänk om jag alltid haft det,
utan att veta.

Tänk om.....


vers1:
det smider it att få unga jyckar att pissa ner sej/
som när man driver vint för våg och inte lyckas hissa seglet/
dom hycklar tills kistan e det sista ni ser oss i/
folk dör jämt ung känns dumt att sitta och se sån skit/

tänk om för din väns skull att det finns en vändpunkt/
tänk sunt, för att slippa mjälthugg/
är du less? dags att sticka som skäggstubb/
hitta det du brinner för och känn dej som en kung/

tänk om tiden är en flod och vi seglar fram och tillbaka/
där vi krigar mot ett hot som nekar oss att vakna/
men jag har hittat min religion musiken som jag skapar/
vill bota flippade människor som bara bryr sej om att hata/

så flyg med mej fram på gatan vi har alla potential/
hitta din plats stanna kvar och känn dej glad/
ja jag vet att det är svårt, samma knas varenda dag/
så känn moderjords hjärta och andetag som känns så bra/

ref:
tänk om inte luften var förorenad och det var lätt att andas/
typ lika vanligt som att vara mätt och banta/
tänk om vi insåg att alla är släkt med alla/
och att ovanför våra huvuden så tänds en lampa/

brygga:
många löv på ett träd!
tänk om dom vägrade falla när hösten är här...

vers2:
normalt är en myt tänk att det faktiskt finns en risk/
att det inte syns betyder inte att det inte finns/
så in i striden ännu en gång trots tandverk ner till roten/
många kan ej se hotet, idioter!/

ni kan inte tro mej så jag ber er då att stanna/
leken är ju blandad så vi reser oss tillsammans/
toppen att glädjen kan ge glöd och så/
stoppart vi kräken då toppen av världen faller över dom/

det vi bygger är hoppet lejonets styrka är flocken/
många löv på ett träd så ge oss nycklar till slottet/
för det tjafsar hemska vargar om dom hittar snedsteg/
men vi tappar aldrig kämparandan som en splittrad enhet/

världens ledare är världens största svin/
tjänar pengar på krig för det är lukrativt med ruttna lik/
fucked up! när själen slukas av summorna/
akta! vampyrer lurar i skuggorna/





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-02 20:28



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jaa...tänk om man kanske kan och är så mycket mer än man riktigt vågar tro..

Bra skrivit !
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl