Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanmakt

Trots saknad.
Oro.
Ångest.
Det är i tomheten
jag skriker.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-04 10:00



Bookmark and Share


  Connie
Gud vad jag känner igen mig! Stark och djupt berörande!
2014-10-08

  i af apa
det där
var vanmakten...
en underlig
makt...

bra förmedlat!
2014-10-04

    ej medlem längre
Dina ord skriker...och jag hör dig.
2014-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Känslor är levande.
Tomheten är död.
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP