Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till snokprinsen på natten








och min sjö vidgas då. du skalar
äpplet som mognar rakt under
en måne. lyser som stjärnhuset
där du rört mig















Fri vers av Anachronism
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-03 00:46



Bookmark and Share


  Veven
Jag ler när jag läser. Gillar hur du använder punkter och radbrytningar.
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism