Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blinda förälskelsen

Jag tänker bara på dig och allt du gör är underbart

dina brister är så charmiga

all separation från dig är en stor tragedi

 

Jag kan inte motstå dina bruna ögon

och din glädje när du ser mig

som bara en hund kan göra




Fri vers av Connie
Läst 281 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-10-03 04:06



Bookmark and Share


  ULJO
Så bra skrivet
2014-10-06

  Lasseman VIP
Åh!.. vad jag gillade denna..
2014-10-04

  Lehva VIP
Härlig text med ett överraskande avslut:-)
2014-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Go dikt...
2014-10-03

  Valter Örn VIP
Kul skaldat, själv kanske jag inte skrivit en Jack Russel. För om man inte vet vad Jack Russel är så kanske man gått och undrat vem den där Jack Russel är för fin kille :)
2014-10-03

  Ingrid Trolle
Visst är vår kärlek
till våra trogna
fyrbenta älsklingar
besvarade. Vi vet
att de aldrig sviker
oss.
2014-10-03

    Dan Myrbeck
Hur definieras "förälskelse"?

I en toppenbra definition måste ingå:

dina brister är så charmiga

2014-10-03

  Lars Hedlin
Just så underbart!
2014-10-03

    ej medlem längre
Vilken underbar text!
2014-10-03

    ej medlem längre
de sviker aldrig,Connie.
2014-10-03

  Angel of love
Härlig text,även med en uns av vemod.
2014-10-03

  M M Mannheim VIP
Hunden människor människans bästa vän. Det är bra med hund, den kan ju inte säga emot den bara skäller!
2014-10-03

    Bo Malte
känsligt...och oväntat..;-)
2014-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Text med fullständigt oväntat slut!
2014-10-03

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie