Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylleminnen från förr



Jag låg på golvet
Stoppade fingrarna i min hals
Och ville få ur mig fyllan
Min alkohol som dödade mig

Med hjärtslag som ekade i huvudet

Tidigare under kvällen var jag i centrum
Jag drack Minttu och skrattade
Mitt bästa pokerface var på
Och ingen såg klumpen i magen
Eller kände mina andetag i bröstkorgen

Vem fan såg gråten i mitt hjärta
Eller hörde tårarna i själen
Som jag så väl dolde

Discomusik
Blöta kyssar
Och svalkande drinkar
Jag njöt
Jag var där

Närvarande

Men nu var jag här
Som en strandad val
På toalettgolvet
Och skrek ur min ångest
Slet mitt hår
Trummade med tårna i tröskeln

Och kräktes ur det sista av mig själv

Sedan torkade jag snoret från min näsa
Såg mig i spegeln och sa
Aldrig mer!




Fri vers av Tess74
Läst 49 gånger
Publicerad 2014-10-03 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74