Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krig är ett svart hål som suger in liv efter liv

med ena benet i det svarta hålet
och med det andra på båten
över kallt hav

en sömngångare

om jag blir räddad
vill jag minnas de som försvann i det svarta hålet
och de som slukats av det kalla havet
men än går det inte att vända ur döden

en båtflykting
de dödas liv hade redan levts
bryggan är bruten

med ena benet i det svarta hålet
med andra benet i den tumma båten
cirkel var sluten




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-03 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP