Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssa månen

Jag vill kyssa månen
Känna vinden svepa bland stjärnor och planeter

Innan den totala kollaps vill jag finna mig i mig
Inväntar infernot, den elddränkta världen

Jag vill dansa på solen
Kramas med Jupiter

Innan förfallet är ett faktum
Innan förångelsen når mig

Jag vill kyssa månen
Sväva fritt i detta universum av mitt




Fri vers av byggpoeten
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-03 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten