Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svag och stark

Ett klent sinne
Tårar som rinner floder

Tankar som styr över en
Det glada förlorar

De stunderna kommer
De kan också gå

Ur veka ögonblick
Återfinns sann styrka för den som vill

Elden som inte bara brinner för att leva
Elden har en odödlig gnista

Svaga stunder är bra för att
Tömma det onda

Glöm inte dock att förvandla
Dig till kraftfull eld när fått bort en del trassel

Fågel fenix blir du
Återuppstår med karaktär och vilja

Svaghet och styrka går hand i hand
Vi borde använda oss av båda

Nu valde jag att tända liv
Till ett brinnande inferno

Jag tystade sår som rispade
Hoppet väckte glada tankar

Nu var jag redo för
sann styrka i livet igen




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-04 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94