Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade

Min hand i ditt hår.
Som en hemlig koja.
Dina viskande ord i en lek.
Lek på eget språk.

Mina fingrar står som två små ben på din arm,
springer upp och ner. Kär lek.

Du kysser mig.
Jag kysser din hals.

Jag gömmer mig i din armhåla så jag ska slippa räkna.
Slippa räkna sista kyssar.
Jag har inte nämn nått,
under täcken och örngott.

Sista kyssen tar jag sen går jag.
Game over
Förlåt!




Fri vers (Fri form) av mollimo
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo