Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack att du finns


Sara


I början av vår relation var du så rädd för mig

Var gång jag försökte närma mig dig

Gick du undan


Ditt djupbruna väsen var nytt för mig

Sakta lät du dig känna trygghet

Hos mig




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 487 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-05 07:46



Bookmark and Share


  i af apa
fint! katter är ett
särsklit folk...
2016-01-06

  Connie
Helt underbart, att låta ett så vackert väsen som denna katt ta första steget till kontakt!
2014-11-06

  Rozsi.kovacs

vilken fin gemenskap o kärlek du
får dela med Sara vackert
2014-10-05

  bumerang
Oj, vilken vacker katt,
och relation
2014-10-05

    ej medlem längre
Så fin hon är.... Fin kärleksförklaring!
2014-10-05

  Teresia Ridell
Fin kärleksförklaring. Ja inte alltid lätt att finna varann helt i början:)
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt