Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldaten som blev ett barn

Barnet utan föräldrar
längtan efter det som försvunnit

ut i led med ondska i handen
död och lidanden

barnet är skrämt
den vuxne man som var soldat finns inte mer

synen av det fördömda helvetet
kroppar och förtvivlade skrik

skadan var redan skedd
mannen kunde inte vara vuxen längre

han hade varit med och fått liv att slockna
ansikten spökade utan ro i sömn som vaket

vänner, familjer och kärlek
det var borta när en till kula ven

demoner härjade och lekte med mänskliga liv
hypnos under kontroll som dödade miljoner

inget vett att våga följa ett bultande hjärta
det vackra hade förtärts

mannen hade förlorat allt
ännu mer sin själ i detta hårda krig

han var en av de marionetter som
spillt sitt hopp och livslust efter dumdristighet

Mannens avsky inför världens ledare
politik som bara skulle ha

ingen sol kunde värma hans nedbrutna hjärta igen
tid och rum bara gick för mannen som förlorat allt och mer därtill




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-06 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94