Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tekst.


Et rom uten vegger




Nattens lyrikk
skrives i mitt hjerte

likt solen står opp
og årstidene går
over i hverandre

danser ordene
i mitt sinn -



Jeg går i mot -
- over - fremover

i min fantasi
skaper jeg -

i et hus
uten møbler
er bare -

et sinn
en fantasi
en drøm

hverken
sovende
eller våken

i en tilstand
hvor alt bare
er -

som i en drøm
man tror man
sover - men
opplevelsen
av det hele
er - en våken tilstand



Tilstanden er en fantasi
endeløs -

fri -

alles

for evig -



Et rom uten
vegger


bare en



- fantasi




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nina.K
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-06 03:00



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Dina texter berör mig alltid.
2014-10-16

  in effigie VIP
drömmar och fantasi är en ständigt ny obeträdd dimension..en rymd av stjärnor och oändlighet....Vackert diktat...
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K