Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The one who got away



Med ditt nitbälte på höften
Och jeans som hänger lite nonchalant
Kliver du fram ur skuggan
Plötsligt
Och kittlar mig med ord
Kyssar
Och med ett skägg att dö för

Biter min hals så jag stönar

Sedan kysser du mig
Och viskar
Du är så sexig Tessan
(Du är den enda som kallar mig det)

Jag smälter under dina fingertoppar
Och ler med hela kroppen
Du gör mig fuktig och varm
Som jag älskar
Och behöver

Du är den där jag aldrig fick
Den jag kanske aldrig får
Men som jag tänker njuta av
Så länge du vill ha mig nära




Fri vers av Tess74
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-06 11:27



Bookmark and Share


  Stigi Skog
Så mustigt och köttigt du kan formulera texter med en innerlighet samtidigt.
2014-10-08

    Dan Myrbeck
Bra Tessan!
2014-10-07

  Carina Bendix
Starkt och ärligt skrivet.
2014-10-06

  Lars Hedlin
Bra stark längtansfull och nära
2014-10-06

  Ponkla
Längtans & lustfyllt kärleks bra skrivet!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74