Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till resan

 Bortom himmelen

drar svanarna guldvagnar

 

 

du pappa

 

flyger fjäderlätt

 

våra hjärtan med dig

fjäderlätt




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-07 21:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2014-11-13

  Monika A Mirsch VIP
Vackert Pirjo - sorgens smekande ansikte ...
2014-10-08

  bittemi VIP
Så berörande vackert skrivet
2014-10-07

  Heikki Hellman
En skön liknelse i sorgsögonblicket.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP