Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig aldrig






Jag lagar middag
Och drömmer mig bort
Till ditt hus på 150 Kvm
Som jag skulle vilja inviga med dig

Gärna ta en tur på gräsmattan också

Och när vi ändå håller på kan vi hoppa
I din studsmatta
Högre än molnen

Jag önskar att jag tog av dig ditt bälte
Med mina fingrar
Lät dig binda fast mig i din sänggavel
För att sedan dra i mig doften av din parfym som gör mig yr

Jag önskar att du kysste mig så där brutalt skönt
Att du lämnar mig andfådd mellan lakanen
Hungrig efter mer

När du sedan vänder mig om
Så vill jag känna ditt skägg kittla min nacke
När du tränger in i min själ
I hela mig

För att sedan aldrig släppa mig igen




Fri vers av Tess74
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-08 18:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra stark nära! Gillas!
2014-10-10

    ryttarinnan
varm poem
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74