Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg

sorg är fint att skriva om
mina ögon blöder men det är ingen som ser
kanske sker en dag jag ger allt som behövs
för styrkan finns och sitter i min själ




Bunden vers av Mr Bean
Läst 237 gånger
Publicerad 2014-10-08 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Bean
Mr Bean