Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en önskan


tillsammans bygger vi vägen till kärlekens bro

en plats där vi får älska och förenas i vår tro

där änglarnas levande ljus ses brinna

en fridfull plats som vi alla önskar finna




Bunden vers (Rim) av Mr Bean
Läst 271 gånger
Publicerad 2015-01-22 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Bean
Mr Bean