Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

formade tårar


frusna tårar letar sig ut från ett kyligt hjärta och ögon

förvandlar regnet som faller till snöflingors alla former

decimeter av sorg faller ner på marken grund

lägger sig över jorden som ett skyddande täcke

döljer värmens energier som en gång där levde

gömmer grönskan av kärlekens blommande själ

tårarnas alla minnen sover nu tryggt under frostens is

nu när mörkret letat sig fram och döljer allt i sitt dis




Fri vers (Fri form) av Mr Bean
Läst 247 gånger
Publicerad 2015-01-20 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Bean
Mr Bean