Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtansfulla tankar

känslan av vågornas kraftfulla brus
kanske en längtan efter ett fridfullt land
där havet lever med sin smekande hand

den vita mjuka sanden formas runt våta fötter
moln som gärna vill dölja en bländande sol
livets varma ljus som värmer en ensam kropp
eller någon som är på väg att förlora allt hopp

underbara delfiner med sin blanka hud så len
intelligenta förebilder och vackra djur
fredlig inställda utan stålförsedd bur
som leker i vattnet tillsammans i glädjens sken

frihetens kärlek ekar i mitt hjärta och själ
drömmande tankar om människan
som borde leva i fred och få må väl

har kärleken till livet sprungit sin väg
vilar den eller gömmer sig den någonstans
på ett säkert ställe där ingen själ letar
eller ens visste om att den längre fanns













Fri vers (Fri form) av Mr Bean
Läst 277 gånger
Publicerad 2015-01-16 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Bean
Mr Bean