Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatets mörka sida


Blixtrande vackert ljus förblindade mig
någonting hände och ljuset släcktes
då tog det mörka fart och det djävulska väcktes

du var mörkret och levde livet i ett svart hål
där tvingade du mig med all kraft in
du slukade mig med mitt hjärta och själ som mål

ögonen från så svarta ögon och din själ fylld med oändligt hat
ljuset blev till mörker och jag försökte dagligen kämpa mig ut
varför valde du just mig att bli ditt offer och din dagliga mat

ditt falska och onda leende lurade mig
du band fast mig med taggtrådar runt min själ
jag blev fängslad och bunden vid dig

din hunger tog alla delar av min stolta själ
min kamp hade då börjat för att kunna fly
det enda som levde var mitt hjärtas dyrbara kärl

styrkan i mitt hjärta var det enda som höll mig vid liv
jag trotsade all den svåra smärta
känslor som kändes som att bli styckad av en kniv

mitt bultande hjärta kom du aldrig nära inpå
för det skyddades av änglar som stod vid min sida
hjälpen de gav mig fick mig åter att se himlen färgas blå

jag fick äntligen se skymten av ljuset och känna värmen i min kropp
efter många år av psykisk tortyr
känner jag mig åter starkare när allt fick ett slut och tog stop

minnen från det mörka gör att jag ibland känner mig helt slut
traumatiska känslor finns ännu kvar i min själ
det finns dagar som jag mår dåligt och känner mig trött
då ger jag mig själv tid att vila och helas för att åter våga ta steget ut




Fri vers av Mr Bean
Läst 253 gånger
Publicerad 2015-01-17 03:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Bean
Mr Bean