Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina kyssar



mina ögon vill se

djupet av ditt innersta hav

magiska dofter från dig

mitt hjärta vill endast höra

du min vackra stråla mot mig


dina djupa kyssar

talar ett eget språk

dina läppar är som smakrika frukter

kärlekens aromer mot min mun

med gudomliga lukter


du smeker hela min själ och kropp

med din oändligt dyrbara kärlek

smörjer du kroppens alla delar på mig

med dina magiska fantasier

är jag nu endast din




Bunden vers (Rim) av Mr Bean
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-17 09:05



Bookmark and Share


  Camillac
Så fint!!!
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mr Bean
Mr Bean