Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli en poem

sa en poet
och det blev så
den första dagen




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2015-08-19 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP