Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravda ord, gömda känslor


Orden viker sig
meningar aldrig sagda förr
känslorna hörs i rösten som sviker mig

När jag hörde mig själv säga orden högt
efter så många år av tystnad
försvann det som jag varit rädd för
att anses som svag, som vek

Jag fann ny styrka i att höra mig själv känna
att ha varit den som blev sårad
Jag kunde nästan nudda vid ditt hjärta,
om jag sträckte ut handen tillräckligt långt
så skulle du finnas där för mig
när jag öppnade min själ




Fri vers av Gigi
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-08 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi